مطالعات عمیقتر روی موشهای آزمایشگاهی با عصاره هسته عناب بر احتمال درمان نشانههای بیماری آلزایمر تأکید داشت. گفته میشود که هسته این میوه به تنهایی قابل خوردن نیست و از عصاره آن برای مصارف مختلفی استفاده میشود.
بسیاری از خواص عناب خشک برای سرماخوردگی استفاده میکنند. در تحقیقات انجام شده مشخص شده که این میوه به صورت خشک و تازه میتواند سیستم ایمنی را تقویت کند و در نتیجه احتمال ابتلا به انواعی از بیماریها از جمله سرماخوردگی را بکاهد.
نقش تغذیه مناسب در سلامتی و کیفیت زندگی افراد بر هیچکس پوشیده نیست. با مصرف مواد غذایی مقوی و سرشار از فواید میتوانیم از بسیاری از امراض و مشکلات جلوگیری کنیم. یکی از مواد غذایی که دارای خواص فراوانی میباشد، عناب است.
اگر شما هم تجربه گنجاندن این میوه خوشمزه را در برنامه غذایی خود دارید و نتایج آن را دیدهاید، میتوانید تجربیاتتان در مورد خواص عناب را اینجا با ما و سایر خوانندگان در میان بگذارید.
در برخی از مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی نیز استفاده میشود
طرز تهیه دمنوش به این صورت است که ابتدا قوری را پر از آب کرده، سپس عناب خشک به همراه موارد دلخواه چون چوب دارچین را در قوری بریزید تا به جوش آید.
عناب خشک اما بسیار مقاومتر است و اگر عناب در جای مناسب (خشک و تاریک) نگهداری شود چندین ماه سالم میماند.
از دیگر خواص عناب میتوان به تصفیه خون و دفع سموم بدن اشاره کرد.همچنین گیاه عناب از بروز مشکلات قلبی جلوگیری مینماید و در موارد مراقبتها و درمانهای پوست، عناب سبب روشنی پوست میشود.
خواصی که این میوه دوست داشتنی دارد به دلیل بالا بودن میزان آنتی اکسیدان آن است.
توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگلهای رودهای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
پس میتوانید باخیال راحت آن را در فهرست میان وعدههای بی ضرر بگنجانید. اما اگر مایلید از مکملهای حاوی عناب استفاده کنید لازم است از پزشک مشورت بگیرید.
خوراکی های شادی آور
همچنین میتوانید این میوه را به جای قند کنار چای کمرنگ، و یا جز تنقلات روزمره خود میل کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
Comments on “The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی”